Naše ture

Osjetite Boku sa nama.


Tura "Boka bay"

Savršeno osmišljena za sve one koji hoće da istraže ljepotu prirode i istorijska mjesta koje krije Boka Kotorska. Odgovaraće svima koji ne žele da gube vrijeme, a žele da vide srce ove oblasti u 3 sata, kada će Vam naši skiperi pomoći da složite ovu jedinstveni geografsku i istorijsku bisernu slagalicu Bokokotorskog zaliva.
Osjetite srednjevjekovni Perast, i posjetite svetilište - Gospu od Škrpijela, i mistično ostrvo Sv. Nikola. Imaćete izvanredni pogled na Kotorski zaliv, a sigurni smo da će Vas legende ovih krajeva omamiti.

Tura "Otvoreno more"


Iskoristićemo mirno jutarnje Jadransko more, kako bismo Vas odveli u dubinu Plave špilje, neotkrivene morske pećine u strmoj i stjenovitoj obali crnogorske obale. Sigurni smo da će Vas zanimati da čujete više o čuvaru ulaza u Bokokotorski zalilv- ostrvu Mamula. Dobilo je ime po generalu Mamuli, austrougaru lokalnog porijekla, koji je savršeno isplanirao samo-održivu kasarnu u XIX vijeku. Tokom Drugog svjetskog rata, korišćena je kao ozloglašeni zatvor iz kojeg je bijeg bio nemoguć! Danas, u planu je da to bude originalni hotel sa 5 zvjezdica!

Business tura


Ako tražite poslovnu priliku, i tragate za savršenim mjestom da pametno uložite svoja sredstva, ova tura je kreirana specijalno za Vas. Uporedite Porto Novi , najmlađe gradilište u ovoj oblasti u opštini Herceg- Novi, Luštica bay, kao mega projekat koji će Vas oduševiti, i Porto Montenegro- kome je domaćin Tivat. Ovu turu organizujemo po zahtjevu klijenata, i može se modifikovati u skladu sa Vašim željama. Kontaktirajte nas, i saznajte više o budućim investicijama u ovu oblast. Zavirite u prozore koji će se tek otvoriti...