Transferi

Do krajnjeg odredišta. Sada.

Izaberite lokaciju . Obezbijedićemo udoban i pouzdan transfer kroz par minuta, i prilagoditi ga Vašim željama...

 
 
transferi Kotor

Kotor

Ovaj grad koji je po zaštitom UNESCO-a je esencija zaliva Boka Kotorska. Stari grad Kotor sa svojom živahnom atmosferom kao i mirisom vjekova je nešto od čega definitivno želite da započnete svoje istraživanje. Visoki bedemi kriju zadivljujuće tajne i legende koje Vas neće ostaviti ravnodušnim.
transferi Zanjice

Žanjic, Herceg Novi

Na stijenama koje zapljuskuje smaragdno Jadransko more, ovo kupalište je gostima omiljeno mjesto za odmor, pri čemu biraju najbolji restoran sa najboljlom selekcijom ribe i vina u ovom dijelu crnogorske obale a to je - Ribarsko selo. Autentični i jedinstveni ambijent i najbolja usluga.

transferi Perast

Perast

Srce Bokokotorskog fjorda. Zlatna kopča biserne ogrlice Boke Kotorske. Sa svoja dva ostrva- Gospom od Škrpijela, svetilištem i muzejom, i tihim ostrvom Svetog Nikole, ovaj srednjevjekovni grad će Vas ostaviti bez daha. Osjetićete kako vrijeme može da stane.
transferi Bigova

Bigova

Prestanite da tražite mjesto u kome svaki prozor predstavlja prelijepi pejzaž, i u kome je svaka terasa svetilište sa blagim povjetarcem. Ovo ribarsko seoce je još uvijek netaknuto. Sačuvalo je svoju autentičnost, a kristalno bistra voda čini ovo mjesto jedinstvenim na crnogorskom primorju.